Trabzonspor başkan adayı Hekimoğlu: Biz birleşmeyi sağladık, birleşme burada

Trabzonspor başkan adayı Hekimoğlu: Biz birleşmeyi sağladık, birleşme burada

Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, hafta sonu yapılacak kongre öncesi yapılan birleşme çağrısının kendi listesinde zaten oluştuğunu, bu birleşmenin dışında sadece bir kişinin olduğunu savundu. İsim vermeden 'dönüşümlü başkanlık' teklifini reddeden Muharrem Usta'yı eleştiren Hekimoğlu, ortada sadece diğer adayın (Usta) başkanlığında düşünülen bir birleşme çağrısı olduğunu, hiçbir şekilde birlikte bir yönetim anlayışı olmadığını kaydetti.

Celil Hekimoğlu, Zorlu Grand Hotel'de düzenlediği toplantıda, yönetim kurulu listesindeki isimleri tanıttı. İbrahim Hacıosmanoğlu listesiyle borda-mavili kulübün yönetimine giren eski başkan yardımcısı ve başkan adaylarından Sebahattin Çakıroğlu'nu daha önce listesine alan Hekimoğlu, bu kongre öncesi aday olmayan eski başkan adaylarından Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu'nu da yönetim listesine dâhil etti. Yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım töreninde bordo-mavili kulübün eski başkanlarından Salih Erdem de hazır bulundu. Hekimoğlu, listesinde olmasa da eski başkan adaylarından Metin Aksoy'un da yanlarında olduğunu ifade etti.

Trabzonspor camiasının çok dağıldığı, bölündüğü, parçalandığı ve kutuplara ayrıldığına dikkat çeken Celil Hakimoğlu, camiada birliktelik sağlanması gerektiğinin altını çizdi. Bunun için de yerinden yönetimin önemine işaret eden Hekimoğlu, "Bu iş şuanda İstanbul'dan buraya gelip giderek yapılacak bir iş olmaktan çıktı. İnşallah biz bu kulübü 2-3 yıllık çalışmamızla gerçek, güçlü Trabzonspor haline getireceğiz." dedi.

Kongre öncesi adaylara yapılan birleşme çağrılarını hatırlatan Hekimoğlu, "Çok gündemde, 'niye birleşilmiyor' diye. Benim yönetimime şöyle bir bakın. Çok kıymetli yönetici arkadaşlarım, dostlarım bizimle. O yüzden biz birleşmeyi zaten sağladık, birleşme burada." ifadelerini kullandı.

Bu birleşmenin dışında sadece bir kişi olduğunu söyleyen Hekimoğlu, isim vermeden Muharrem Usta'yı eleştirdiği açıklamalarına şöyle devam etti:

"O kişiye de biz dedik ki, 'gel beraber olalım, beraber yönetelim'. Ama bu teklifimiz reddedildi. Şimdi geçen bir açıklama duydum; 'Divan Başkanı'na (Ali Sürmen) açık çek verdim, hiçbir egom yok, ne istiyorsanız siz yapın, ben razıyım' diyor, sevgili rakibim. Ben de Divan Başkanı'nı aradım. 'Sayın Başkan bu çek nerede, niye bana vermiyorsun?' dedim. Dedi ki, 'böyle bir çek ortada yok'. Öyle bir çek gelse biz alırdık ama ortada öyle bir çek falan yok. Çok rica ediyorum; Trabzonspor başkanlığına gidiyoruz, kamuoyunda yeni algılar yaratarak, kamuoyunu kimse yanıltmasın. Biz Trabzonspor için her türlü fedakârlığa hazırız. Ama ortada sadece diğer adayın başkanlığında düşünülen bir birleşme çağrısı vardır. Hiçbir şekilde birlikte bir yönetim tarzı yoktur."

Kendisine yazılı olarak sunulan bir teklifi de açıklayan Hekimoğlu, "Ben de yazılı olarak var, kendisi de sunabilir. Bu teklifin birincisi; 'Sosyal medyada bir anket yapalım, buna göre başkanı belirleyelim'. Trabzonspor'un başkanını sosyal medya mı belirleyecek arkadaşlar. İkincisi ise 'Akil adamlara soralım, başkanımıza akil adamlar karar versin'. Akil adamlara saygım sonsuz ama Trabzonspor'un başkanını Trabzonspor delegesi belirler." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor başkan adayı Hekimoğlu: Biz birleşmeyi sağladık,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER