Trabzonspor'un efsane başkanı Ekinci'den, mevcut yönetime sert eleştiri


Trabzonspor Kulübü'nün efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci, Trabzonspor'un ne deneme tahtası ne de ağlama duvarı olduğunu söyledi.

Ekinci, bordo mavili kulübün hafta sonu yapılacak olağan genel kuruluna sayılı günler kala yaptığı yazılı açıklamayla İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki mevcut yönetime eleştirilerde bulundu.

Mevcut başkan ve yönetimin yeniden aday olduklarını hayretle öğrendiğini belirten Ekinci, "Trabzon ve Trabzonspor'u yerin dibine batırdıktan sonra hangi yüzle ve hangi cüretle buna tevessül ettiler anlamak mümkün değil. Seçildikleri ilk geceden beri fiyasko üstüne fiyasko ürettiler. Altı tane hoca, onlarca futbolcu, hepsinde başarısız oldular. Trabzonspor ne deneme tahtası nede ağlama duvarıdır. Profesyonel futbolun temel kuralı, başarısız olan gider." dedi.

Trabzonspor'un ligin 4. haftasından itibaren bariz bir hakem kıyımına uğradığının açık ve net olduğuna işaret eden Ekinci, eleştirilerine şöyle devam etti: "Bununla birlikte başarısızlığın ana nedeni futbolcuların geçen sezondan beri alacaklarının maaş ve prim ve transfer taksitlerinin ödenmemesidir. Nitekim yabancı futbolcular bu sebeple Trabzon'u terk etmektedirler. Yakında bunlara yerlilerde katılacaklar ve kulüp tamamen iflas edecektir. Kendi keyifleri için özel uçak kiralayıp hakem dövmeye gitmek için nasılsa para savurmaktadırlar. Kulübü borç batağına saplamışlar ve itibarını sıfırlamışlardır. Berabere biten Gaziantep maçından sonra hakemleri bir odaya kapatıp, savunmasız bu insanları 4 saat ölüm korkusu yaşatmaları Trabzonsporluluğa hiç yakışmamıştır. Aralarında ne yazık ki tıp doktoru da olan bu 9 kişinin aldıkları cezalar çok hafif kalmıştır. Hiç yoksa ebedi boykot almalılar ve kamu hizmetlerinden mahrum bırakılmalıydılar. Aldıkları para cezasını da kulübe yıksalar da sakın sevinmesinler. Eski başkanlar ve yöneticiler bu paraları onlardan kulübümüz adına söke söke tahsil edeceğiz. Bu bilgisiz ve dirayetsiz yöneticiler yüzünden UEFA'dan çok ağır ve acı yaptırımlar gelecek. Müsabakalardan men ve küme düşürme cezaları gibi. Bunların sebep olduğu tahribatı ve pislikleri 10 senede temizleyebilir miyiz bilemem. Trabzon kenti ayağa kalkmalı ve bunları durdurmalı ve cezalandırmalıdır."
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'un efsane başkanı Ekinci'den, mevcut yönetime... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER