Trabzonspor'un eski başkanı Şener, kulübü ziyaret etti

Trabzonspor'un eski başkanı Şener, kulübü ziyaret etti

Yönetimin daveti üzerine bu akşam oynanacak Antalyaspor maçını izlemek için dün Trabzon'a gelen Trabzonspor Kulübü eski başkanı Sadri Şener, bordo mavili kulübü ziyaret etti. Şener, Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle görüştü.

Hüseyin Avni Aker'de bu akşam oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için dün akşam saatlerinde Başkan Muharrem Usta ile Trabzon'a gelen eski başkan Sadri Şener, bugün eski yöneticiler Levent Erkuloğlu, Murat İskender, Atıf Ömürden Yavuz ve Kemal Emre Pirselimoğlu ile kulübü ziyaret etti. Başkan Usta'ya ve yönetim kuruluna görevinde başarılar dileyen Şener, "Ağır bir yükün altına girdiler. Çok iyi bir yönetim, umarım bu yükün altından da kalkarlar. Ne zaman ihtiyaç olursa yardıma hazırım." dedi.

Başkan Muharrem Usta da kulübün şanlı bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, "Bizim için tüm başkanlarımız ve mazimiz çok önemlidir. Bu günlere bizi getiren herkese vefa borcumuz var. Özlenen tablo değil, olması gereken bir şey bu. Bundan sonra elimizden geldiği kadar bu yönde gayret sarf edeceğiz." diye konuştu.

KURALLARDAN ZİYARET

Bu arada, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, kurucu üye ve eski Divan Başkanı Nizamettin Algan, eski Divan Başkanı Ali Özbak ve kulüp bünyesindeki kurul başkanları ile üyeleri da Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Divan Başkan Sürmen, yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Usta da Trabzonspor'un birbirine bağlı büyük bir aile olduğunu vurguladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'un eski başkanı Şener, kulübü ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER