Trabzonspor'da Ramos sesleri

Juande Ramos, İspanya’nın Sevilla kulübüyle 2006 yılında UEFA Kupası’nı, 2007’de UEFA Süper Kupasını kazandı. 2007-2008 sezonunda ise Tottenham Hotspur’u çalıştırdı. 2010-2014 yılları arasında ise Ukrayna takımı Dnipro’da görev aldı.

Trabzonspor'da Ramos sesleri

Trabzonspor'da yeni yönetimin teknik direktör arayışları sürüyor. Başkan Muharrem Usta’nın ilk adayı Mircea Lucescu. Ancak Usta, Lucescu’nun dışındaki adaylarla da görüşüyor.

Özgür Düşünce'den Behram Kılıç'ın haberine göre, bu adaylardan biri de İspanyol Teknik adam Juande Ramos. Bordo-Mavili takımın yöneticileri geçtiğimiz günlerde 61 yaşındaki çalıştırıcı ile Madrid’de bir araya geldi. Görüşmede Ramos’a ‘İlk adayımız Lucescu. O olmazsa bize gelir misin?’ diye soruldu. Ramos, bu teklif karşısında şaşırdı. Ancak kapıyı da kapatmadı. Yöneticilere ‘Teklifi görmem lazım’ diye cevap verdi.

ÖNCELİK ROMENİN
Bordo-Mavili yönetim önümüzdeki günlerde Lucescu ile yeniden bir araya gelecek. Tecrübeli teknik adam ile şartları ve istediği oyuncular üzerinde görüşülecek. Kesin anlaşma sağlanması durumunda takım sezon sonuna kadar genç bir isme emanet edilecek. Bu kişinin Hami Mandıralı ya da Fatih Tekke olması bekleniyor. Sadi Tekelioğlu ise altyapıya dönecek. Anlaşma olmazsa da yeniden İspanya’ya gidilecek. Başkan Usta da, “Lucescu’nun ayrılacağını düşünüyorum. Lucescu olmazsa Juande Ramos ile görüşeceğiz” dedi.
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Ramos sesleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER