Turhan Bozkurt: Kaynak Holding'e atanan kayyımın meslekî kariyerinde en dikkat çekici sıçrama...

Turhan Bozkurt: Kaynak Holding'e atanan kayyımın meslekî kariyerinde en dikkat çekici sıçrama...

....

Kayyımların kaç şirkete atandığını ve son atamalardan evvel 50 bin TL'yi geçen aylıklarının kaç lira olduğunu takip bile edemiyorum. 7 kişinin haricinde yönetici yok mu? Her biri süpermen olsa bile ayrı ayrı sektörlerde faaliyet gösteren bu kadar şirketi sevk ve idare etmeleri mümkün değil.

Kayyım başı İmran Okumuş, eğitim ve ehliyeti ile hepsinin açığını kapatamaz mı? Samimi bir dille kendime suâl ettim. Öyle ya! Soy ismi bile Okumuş ise muhakkak güzide mekteplerde dirsek çürütmüş olmalı. Cevap için başladım tahkikata.

İnternette bilgi kırıntıları var. Onlardan birinde, “Çok genç yaşlarda çalışma hayatına atılan İmran Okumuş, henüz 17 yaşındayken Terme'deki Akalın Tesisleri'nin müdürü olarak akaryakıt sektörüne giriş yaptı.” ifadeleri geçiyor. Okumuş'un meslekî kariyerinde en dikkat çekici sıçrama böyle.

Buradan ilkokul sonrası profesyonel iş hayatına adım attığını anlıyoruz. 17 yaşında müdür yapılmasına bakılırsa kendisindeki cevheri o günlerde birileri fark etmiş. Müteakip senelerde akaryakıt istasyonu sahibi olması da gösteriyor ki, tuttuğu altın olmuş. Lakin istikrarlı bir patronluktan bahsetmek zor. İflas etmiş.

<< Önceki Haber Turhan Bozkurt: Kaynak Holding'e atanan kayyımın meslekî... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER