Tutuklu emniyet müdürlerinin eşlerinden sitem

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının ardından başlatılan algı operasyonlarında tutuklanan polisler, Silivri Cezaevi'nde eşleri ve yakınlarıyla buluştu.

Tutuklu emniyet müdürlerinin eşlerinden sitem

Eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdür Yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz'ün eşi Özlem Açıkgöz, ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bir yıllık süreç içinde eşini ilk kez hüzünlü gördüğünü dile getiren Açıkgöz şunları söyledi: “Çünkü çaresizlik hüzne dönüşmüş. Elini kolunu bağlamışlar. Dışarıda kendi yakaladıkları teröristler ülkenin altını üstüne getirirken, onlar hiçbir şey yapamamanın verdiği çaresizlik içinde. İlk defa onu çok rahatsız gördüm. Ülkede aranan huzur Silivri Cezaevi'nde 9 No'lu eşlerimizin kaldığı koğuşta. Eğer eski huzura kavuşulsun deniyorsa, terör örgütünün kökü kurutulsun isteniyorsa içerideki bu insanların çıkması gerekiyor. Bizim eşlerimiz içeri girerken şu an terör olaylarını başlatanların hepsi masum diye tek tek çıkartılıyordu. Ama şu anda kimin terörist ve vatan haini olduğu ortaya çıktı.”

Eski TEM Şube Müdürü Yurt Atayün'ün eşi Kıymet Atayün de şu açıklamayı yaptı: “Eşim ve mesai arkadaşları, canlı bombaları, kendilerini patlatamadan yakalayan isimler. Terörü sıfır noktasına getiren insanlar bunlar. Tutuklu bulundukları cezaevinde elleri bağlı şekilde şehit haberlerini duydukça çok üzülüyorlar. Şu anda olup bitenler karşısında dua etmekten başka yapabilecekleri bir şey yok. Eşlerimiz üzülüyor ama burada yattıkları için değil, vatanın içine düştüğü duruma, gelen şehit haberlerine üzülüyorlar.”

CİHAN
<< Önceki Haber Tutuklu emniyet müdürlerinin eşlerinden sitem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER