Uzaktan kumandalı araçlar yarıştı


Kars Özel Sultan Alparslan Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak organize edilen, 'Uzaktan Kumandalı Arabalar Yarışıyor' etkinliğinde öğrenciler, kumandalı arabalarını büyük bir heyecanla yarıştırdı.

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları'nda eğitim alan öğrencilerin iştirak ettiği yarışmaya 2 kategoride toplam 107 öğrenci katıldı. Kurumun spor salonunda özel pistin hazırlandığı yarışmada, öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü. Yarış öncesi öğrenciler kurallar hakkında uyarıldı.

Yarış sırasında oyuncak arabaların dışarıdan kumandalarla yönlendirilmemesi için tüm arabalar kumandaları ile birlikte bir yere alındı. Yarışmada küçük ve hızlı oyuncak arabaların daha başarılı olduğu görüldü. Bitiş çizgisine gelemediği için üzülen öğrencileri aileleri ve öğretmenleri teselli etti.

Öğrencilerin ve velilerinin büyük keyif aldığı gözlenen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülerine madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Derece yapan öğrenciler ise şöyle sıralandı: 2. sınıflarda 1. Fatih Bülent Uysal, 2. Emircan Karakaş, 3. Ümit Emre Daşdemir. 4. sınıflarda 1. Ali Talha Özdilek, 2. Melih Kağan Demirel ve 3. Duru Gülşah.

Sultan Alparslan Kurumları Müdür Yardımcısı Fahri Esenrüzgar, "Okul genelinde yarışmaya katılım ve ilgi yüksek oldu. Bu tür sosyal etkinlikler, öğrencilerin arkadaşlık duygusunu geliştiriyor. Her hafta sonu bir etkinlik planlayarak, öğrencilerimizi dinlendirmiş oluyoruz" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Uzaktan kumandalı araçlar yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER