Vali Demirtaş'tan kamu yatırımlarına sıkı takip


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, ilin dört bir tarafında farklı sektörlerde inşaatı devam eden kamu yatırımlarını yakından takip ediyor.

İlk olarak inşaatı bitme aşamasına gelen 2500 kişilik kapalı spor salonunu inceleyen Vali Demirtaş, binada tespit ettiği eksikliklerin bir an önce giderilmesi ve binanın projede belirtildiği standartlara uygun bir şekilde yapılması noktasında müteahhidi uyardı. Demirtaş, bu şartlarda tesisin teslim alınamayacağını ve alanında uzman bir ekiple bir komisyon kurularak eksikliklerin tespit edilip, gereğinin yapılması talimatını verdi.

Ardından yeni hükümet konağının yapılacağı alana geçerek hafriyat çalışmaları devam eden inşaatı inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, birçok kurumu tek çatı altında toplayarak hizmet verecek olan yeni hükümet konağı temelinin önümüzdeki hafta içerisinde atılacağından, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Daha sonra Beşpınar projesinin uygulandığı ziyaret çayı alanına geçen Vali Mahmut Demirtaş, burada yürütülen çalışmaları inceledi. İncelemelerin ardından açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden kamu yatırımlarının standartlara uygun bir şekilde yapılarak zamanında bitirilmesi ve teslim edilmesinin hizmet bekleyen vatandaş için önem arz ettiğini söyledi. Demirtaş, devam eden kamu yatırımlarının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için inşaatları her aşamasında denetleyeceğini sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Demirtaş'tan kamu yatırımlarına sıkı takip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER