Valilik: AK Parti Seçim Lokali'ndeki silahlı kavganın sebebi alacak verecek


Batman Valiliği, AK Parti Seçim Lokali'nde yaşanan silahlı kavganın alacak verecek ilişkisinden kaynaklandığı, herhangi bir siyasi ve ideolojik durum içermediğinin tespit edildiğini bildirdi.

Batman Valiliği, AK Parti Seçim Lokali'nde yaşanan silahlı kavgaya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yaşanan silahlı kavga ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"23 nisan 2015 tarihinde Saat 14.00 sıralarında ilimiz merkezi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki AK Parti seçim lokalinde bulunan şahıslar arasında alacak verecek meselesi yüzünden silahlı kavga meydana gelmiştir. Seçim lokalinin dışında devam eden olay neticesinde silahla yaralanan Abit Nasıroğlu Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş, ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişi emniyet güçleri tarafından yakalanıp gözaltına alınmış olup, konu ile ilgili yargı süreci devam etmektedir. Konunun alacak verecek ilişkisinden kaynaklandığı ve herhangi bir siyasi ve ideolojik durum içermediği tespit edilmiştir."
CİHAN
<< Önceki Haber Valilik: AK Parti Seçim Lokali'ndeki silahlı kavganın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER