Voleybolde Adana şampiyonu Burç Vural Koleji oldu


Özel Burç Vural Anadolu- Fen Liseleri, Liseler Arası Voleybol (B) Kategorisi'nde tüm rakiplerini yenerek Adana şampiyonu oldu. Özel Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri, elde ettiği bu başarıyla Türkiye Grup 1.'liği maçlarında Adana'yı temsil etme hakkı kazandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Liseler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Heyecanlı ve çekişmeli geçen turnuvada Voleybol (B) kategorisinde mücadele eden Özel Burç Vurul Anadolu-Fen Liseleri tüm rakiplerini bir bir eleyerek Türkiye Grup 1.'liği maçlarına adını yazdıran takım oldu.

Gruptan birinci olarak finale yükselen Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri, final grubu ilk maçında Danişment Gazi Anadolu Lisesi'ni 3-2, ikinci maçında da İlhan Atış Anadolu Lisesi'ni 3-1 mağlup ederek 26-29 Şubat 2016 tarihleri arasında oynanacak Türkiye Grup 1.'liği maçlarına yükseldi. Türkiye Grup 1.'liği maçlarının oynanacağı şehir ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde belirlenecek.

"DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ"

Okullarına şampiyonluk kupası ile dönen Burçlu öğrenciler, takım olarak daha büyük başarılara imza atmak istediklerini söyledi. Başarılarında okullarının ve öğretmenlerinin çok büyük katkısı olduğunu kaydeden Burçlu öğrenciler, "Turnuvayı birinci olarak tamamladığımız için çok mutluyuz. İnşallah finallerde Adana'yı ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye Grup 1.'liği maçlarında şampiyonluk kupasını da kaldıran takım olacağız." dedi.

GÜRGİÇ: NAMAĞLUP UNVANI İLE AYRI BİR SEVİNÇ YAŞADIK

Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç ise turnuvada büyük bir başarıya imza atan öğrencilerini tebrik ederek, turnuvayı namağlup olarak tamamladıkları için ayrı bir gurur ve sevinç yaşadıklarını dile getirdi. Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarının altını çizen Gürgiç, "Elde ettiğimiz bu başarı tesadüfen kazanılmış bir başarı değil. Biz bu sonucu elde etmek için çok çalıştık ve ciddi emek harcadık. Bu özverili çalışmalarımızın sonucunda ise bugün bu başarının sahibi olduk. Şimdi de Adana'yı temsil edeceğimiz gruptan yine şampiyon olarak çıkmak için daha çok çalışacağız." diye konuştu.

AKÇA: BAŞARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Liseleri Okul Müdürü Abdullah Akça ise okullarına şampiyonluk kupası kazandıran öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek, şampiyonluk kupasını kazanmak için öğrencilerinin öğretmenleriyle birlikte çok çalıştığını söyledi. Öğrencilerinin daha büyük başarılara imza atabileceğine inandığını vurgulayan Akça, "Okul olarak her zaman sporcu öğrencilerimizin yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz spor yapmayı çok seviyor. Çocuklarımız uzman ve tecrübeli öğretmenlerimizin özel ilgisiyle kendilerini daha da çok geliştiriyor. Bunun sonucunda ise başarılar kendiliğinden geliyor. Ben sporu bu kadar çok seven ve bu kadar çok çalışan öğrencilerimiz sayesinde başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Voleybolde Adana şampiyonu Burç Vural Koleji oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER