Yandaş Medyan'ın iftirasına cevap

Yandaş Medya ve Havuz Medyası, Hizmet Hareketi ve sevenlerini itibarsızlaşmak için birbiriyle yarışıyor.

Yandaş Medyan'ın iftirasına cevap

Hizmet Hareketi ve gönül verenlerine aralıksız, akla hayale sığmayan iftira ve yalan kampanyasında birbiriyle yarışan Yandaş Medya ve Havuz Medyası'nın yalan ve iftira dolu bir karalama haberi daha yalanlandı.

Amerika Birleşik Devletlerin'de yapım şirketi olarak faaliyet gösteren Everest Production adlı şirket hakkında yalan habere imza atan Yeni Akit gazetesine tokat gibi yalanlama geldi.

İşte o açıklama:

"Yeni Akit Gazetesi ve başkaca gazete ve internet sitelerinde 12 kasım 2015 tarihinde “Montaj Üssü ABD “ başlıklı haberlerde, 17-25 aralık operasyonunda kullanılan tapelerin montajlarının kurumumuz “Everest Productions”ta yapıldığı hakkındaki bilgi ve iddiaların tümü yalan,iftira ve mesnetsizdir.

Bir Amerikan şirketi olan kurumumuzun medya ve multimedia sektörüne yönelik hizmet ve ürünleri, Amerika’da bir çok ödül kazanmış, Amerika’daki ve dünyanın bir çok üllkesindeki saygın medya organları tarafından tüketilmektedir.

Kurumumuz ve kurumumuz çalışanlarının adının geçtiği ve asılsız ve mesnetsiz iddialarla hazırlanan ve tamamiyle hayal ürünü,yalan ve iftira olan haberde geçen tüm iddia ve bilgiler gerçek dışı olup iddiaların tamamını reddediyoruz. Bu yalan, iftira ve hezeyan dolu haber adı geçen basın yayın kuruluşları tarafından belli bir maksada yönelik yapıldığı  kamuoyunun malumudur. Şirketimizin ve çalışanlarının kişilik hakları, söz konusu gazeteler ve haber siteleri tarafından basın yayın meslek ilke ve ahlakı da ayaklar altına alınarak çiğnenmiştir.

Haberi hazırlayan Gazete ve haberi kaynak göstererek kurumuzun adına zarar vermeye yönelik haber yapan tüm basın yayın kuruluşlarına karşı her türlü dava ve şikayet hakkımızı hem ulusal hem uluslar arası hukuk önünde sonuna kadar arayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
<< Önceki Haber Yandaş Medyan'ın iftirasına cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER