Yaşayan Efsane Shlomo Mintz İlk Kez Bursa'da


Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 4 Şubat Perşembe günü, Oğuzhan Balcı şefliğinde, yaşayan en büyük keman virtüözlerinden biri olan Shlomo Mintz'i ağırlıyor. Dünyaca ünlü virtüöz, klasik müzik tarihinin en büyük dehalarından L.van Beethoven'ın, yaşamında bestelediği tek keman konçertosunu seslendiriyor.

Uludağ Premium sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği'nin desteğiyle, geniş kitleleri uzun yıllardır klasik müzik ile buluşturan Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 4 Şubat Perşembe günü Oğuzhan Balcı şefliğinde gerçekleşecek konser ile müzikseverleri bir efsaneyle buluşturuyor. Günümüzün yaşayan efsanelerden biri olarak kabul edilen, ünlü keman virtüözü Shlomo Mintz, konserin ilk yarısında L.van Beethoven'ın opus 61 numaralı keman konçertosunu seslendirecek. Konserin ikinci yarısında ise, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, P.I.Çaykovski'nin en görkemli yapıtlarından olan beşinci senfoniyi, yani "Kader Senfonisi"'ni yorumlayacak.

4 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek bu görkemli konserde yaşayan efsane Shlomo Mintz, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, Bursa Merinos'ta, 20.00'da müzikseverlerle buluşuyor. CİHAN
<< Önceki Haber Yaşayan Efsane Shlomo Mintz İlk Kez Bursa'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER