20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri

20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri -Şanlıurfa Belediyesi, Kamu Yönetimi ve Hizmetleri kategorisinde ödül aldı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi, 20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri kapsamında Kamu Yönetimi ve Hizmetleri kategorisinde ödül aldı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Ulusal Kalite Ödülleri, Türkiye Kalite Derneği ile Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen törenle sahiplerine dağıtıldı.
     Ulusal Kalite Ödülü Törenine katılan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana belediye personeliyle birlikte iyi bir takım oluşturduklarını ifade etti.
     Başarıyı en üst çıtaya yükseltmek için çaba harcadıklarına değinen Fakıbaba, şunları kaydetti:
     Biz belgeleri alıp bir yere asmak için çalışmıyoruz. Hizmetin kalitesini artırmak için çabalıyoruz. Çünkü bu başarılar neticede Şanlıurfa halkına yansımaktadır. Yakalanan başarı belediye ile birlikte Urfa halkının başarısıdır. Daima belirttiğim bir hedef vardı. Şanlıurfa tüm Türkiyede konuşulacak diyordum o gün bugündür, artık Şanlıurfa kalitesiyle tüm Türkiyede konuşulmaktadır.
     Ulusal Kalite Ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşın elinden alan Fakıbaba, ödülü başta belediye çalışanlarına daha sonra ise Şanlıurfalılara armağan ettiğini söyledi.
    
     -Ödül süreci
    
     Ödül sürecinde 5i işletme, 5i de kamu kurumu olmak üzere 10 başvurunun yapıldığı Ulusal Kalite Ödülünde 9 katılımcı finale kaldı. 108 değerlendiricinin çalışmaları neticesinde sonuca ulaşılan Ulusal Kalite Ödülünde, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğinin başkanlığında 7 jüri üyesi görev aldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber 20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER