3. Şehr

3. Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivaline doğru -Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, herkesi festivale davet etti


SİVAS (A.A) - Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, herkesi 3. Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivaline davet etti.
     Kaymakam Demiral, Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerindeki Şehr-i Su adlı gezinti teknesinin önünde yaptığı açıklamada, festivalin 29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini söyledi.
     Festivale yüksek katılım olacağını düşündüklerini belirten Demiral, festivalde birçok etkinliğe yer verileceğini ifade ederek, Sanatçı kadromuzla gurbetçi vatandaşlarımızı ve birçok değerli konuğumuzu ağırlayacağız. Bu bağlamda tüm hemşehrilerimizi üçüncüsünü tertip edeceğimiz Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivaline davet ediyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Sedat Sel ise Büyük bir coşku içerisinde kutlamayı planladığımız ve hazırlıklarını tamamladığımız 3. Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalimiz, 29 Haziranda mehteran takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yapılarak başlayacak diye konuştu.
     Sel, festival programı hakkında şu bilgileri verdi:
     Birinci gün ilçe merkezinde Ezgi Tekin, Oğuz Aksaç ve Mustafa Özarslan gibi değerli halk müziği sanatçılarımız sahne alacak. 30 Haziran tarihinde ise Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerimizde ilçemizin meşhur yemeği olan kuru fasulye yemek yarışması gerçekleştirilecek ve misafirlere kuru fasulye ve pilav ikramı yapılacak. Yine belediyemiz sosyal tesisleri plajında su oyunları gösterileri ve çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Burada yine yerel ve mahalli sanatçılar Harun Kaya, Ercan Bayraklı, Ali Yayla ve Sevda Gül sahne alacak. Festivalin final günü olan 1 Temmuzda mega show sanatçısı olarak Murat Başaran ve yine pop müziğin önemli sesi Hande Yener konser verecek. Bu yıl üçüncüsünü tertip edeceğimiz Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalimize değerli birçok konuğumuz katılacak. Tüm hemşehrilerimizi sanat festivalimize davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER