Bal Kabağı Dekor Sanatı Yarışması ödülleri

Bal Kabağı Dekor Sanatı Yarışması ödülleri dağıtıldı -Törende, Sakaryanın tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürke verilen plaketi, Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik aldı


SAKARYA (A.A) - Sakaryada, düzenlenen Bal Kabağı Dekor Sanatı Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Sakarya Turizm Platformunca düzenlenen yarışmada, dereceye giren aşçılar için Sapanca Özkum Tesislerinde ödül töreni düzenlendi.
     Törende konuşan Sakarya Turizm Platformu Başkanı İhsan Mahmutoğulları, yarışmayla Sakaryanın turizm potansiyelini tanıtmayı hedeflediklerini anlattı.
     Mahmutoğulları, yarışma boyunca Anadolu Ajansının (AA) desteğini aldıklarını vurgulayarak, AA Genel Müdürü Kemal Öztürke plaketini verecektik ama o yok, onun katkıları asla unutulmayacaktır. Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelikin de katkıları unutulamaz. Bundan sonraki uluslararası projelerimizde AA, geçmişte olduğu gibi katkılarını artırarak devam ettirecektir diye konuştu.
     Sakarya Turizm Platformu Genel Sekreteri Ali Aktaş de AAnın, Sakaryanın tanıtımında büyük katkı sağladığını söyledi.
     Konuşmaların ardından Platform Genel Sekreteri Aktaş, Sakaryanın tanıtımına yaptığı katkılarından dolayı AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk için hazırlanan plaketi, AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelike verdi.
     Törende daha sonra yarışmada dereceye girenlere Ahmet Barış Cengiz, Yusuf Koç, Ahmet Beşire para ödülü verildi.
    
     Muhabir: Salih Eren - Çağrı Turgut - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bal Kabağı Dekor Sanatı Yarışması ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER