Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesi

Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesi meyvesini vermeye başladı


ADIYAMAN (A.A) - Kahta Kaymakamlığının başlattığı, Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesi kapsamında Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi Şubesi tarafından yapılan çalışmalarla yaşları 13 ile 17 arasında olan 11 çocuk çeşitli sosyal faaliyetlere yönlendirilerek topluma kazandırılıyor.
     Kahta Kaymakamlığı ve sivil toplum kuruluşlarının ortak yürüttüğü proje kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi Şubesi tarafından tespit edilen 11 çocuğu topluma kazandırmak ve çeşitli sosyal faaliyetlere yönlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.
     Başlatılan bu projenin hayata geçirilmesinde öncülük eden Samyeli Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Uluçay ve beraberinde 11 çocuk, 20 gün içinde gelinen noktayı değerlendirmek üzere Kaymakamımız Metin Eseni makamında ziyaret ederek bilgi verdi.
     Kaymakam Esen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şunları dile getirdi:
     Sizleri burada görmekten dolayı duyduğum memnuniyeti öncelikle belirtmek istiyorum. Siz gençler bizler için çok değerlisiniz. Sizlerin sağlıklı olarak toplum içerisinde yer almanız bizim için önemlidir. İnsanlar hata yapabilirler, hatadan dolayı bütün hayatımızı karartmamalıyız. Hep beraber yaşanılan sorunların çözüm noktasında birleştiğimiz zaman çözülmeyecek hiç bir sorun kalmayacaktır. Önemli olan bu dirayetinizi korumanız ve gelecek için çaba göstermenizdir.
     Gençlerden bazılarının iş ve bazılarının da okullarına devam etmek istediklerini belirtmeleri üzerine Kaymakam Esen, şunları kaydetti:
     Sizlere sahip çıkacağız. Sosyal ve kültürel alanda gereken her şey yapılacaktır. Sivil toplum kuruluşları aracılığı ile değişik branşlarda sosyal faaliyetlere katılmanızı sağlayarak ailelerinizin de imkanlar ölçüsünde ihtiyaçlarını karşılayacağız.
     Ziyaret sırasında söz alan çocuklar bu projenin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını topluma yararlı bir insan olmaya gayret edeceklerini anne, baba ve çevrelerini üzmemeleri için büyük gayret sarf edeceklerini belirttiler.
    
     Muhabir: İsmail Kaya
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER