Çocuklarını uyarırken kendi vurulmuş

Çocuklarını uyarırken kendi vurulmuş -Ceylanpınarda evinde otururken nereden geldiği belli olmayan mermiyle yaralanan Özer, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından servise alındı -Ahmet Özer: Çocuklarıma Dışardan


ŞANLIURFA (A.A) - Yasin Dikme - Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesinde, evinde otururken nereden geldiği belli olmayan mermiyle yaralanan Ahmet Özer, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından servise alındı.
     Yaklaşık 3 hafta önce yaralanan ve uzun süre yoğun bakım servisinde tedavi gören inşaat işçisi Özer, olay günü yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.
     Özer, Aydınlık Mahallesindeki evlerinin ikinci katında çocuklarıyla akşam yemeği yediği sırada kendisine mermi isabet ettiğini ve bir anda yere yığıldığını söyledi.
     Yanağına uçaksavar mermisi isabet etmesi sonucu büyük acı yaşadığını dile getiren Özer, olay gününde yaşadıklarını şöyle anlattı:
     Akşam üzeri eve geldikten sonra eşim yemek hazırladı. Çocuklarımla yemek yerken dışarıda Suriye tarafından silah sesleri geliyordu. Yemeğimizi yedikten sonra elimi yıkamak için kapıya doğru yöneldim. Kapıyı açtıktan sonra geri döndüm. Çocuklarıma Dışardan silah sesleri geliyor sakın çıkmayın, dikkatli olun dedim. O esnada bir uçaksavar mermisi gelip yanağıma isabet etti. Ondan sonra neler yaşadığımı hatırlamıyorum. Beni önce Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırmışlar, oradan Şanlıurfaya getirmişler.
    
     -Dişlerinin yaptırılmasını istiyor-
    
     Yanağına isabet eden merminin dişlerini de parçaladığını ifade eden Ahmet Özer, dişlerinin yaptırılması için yetkililerden yardım beklediğini söyledi.
     Herhangi bir sosyal güvencesi bulunmadığına işaret eden Özer, Çenemde şu anda platin var. Doktorlar tedavimin daha 2 yıl süreceğini söyledi. Daha sonra platin çıkarılıp, yerine kemik takılacak. Benimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Yaralının refakatçisi Şeyhmus Özer ise amcasının oğlunun inşaatlarda çalıştığını, maddi durumunun iyi olmadığını belirterek tedavi masrafları konusunda yetkililerden yardım istedi.
    
     -Hastanın sağlık durumu iyi-
    
     Özel OSM Ortadoğu Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Servet Gençağa ise Özerin parçalanmış çene kemiğinin yerine platin takıldığını söyledi.
     Hastanın sağlık durumun iyiye gittiğini aktaran Gençağa, Hastamız takip halinde. Herhangi bir problemi yok. Yoğun bakımdan çıkarıp servise aldık. Kendi başına sıvı yemekleri yiyebiliyor. Akabinde hasta taburcu edilerek evine gönderilecek. Hastamızın çenesindeki eksiklerin giderilmesi için ileriki zamanlarda yeniden ameliyat olması gerecek şeklinde konuştu.
     Ceylanpınarda 21 Ocakta Suriye sınırı yakınlarındaki evinin ikinci katında oturan Ahmet Özer, nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.
    
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çocuklarını uyarırken kendi vurulmuş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER