Engelsiz bir İzmit için ağaç diktiler

Engelsiz bir İzmit için ağaç diktiler


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesince, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Gündoğdu bölgesinde hatıra ormanı oluşturuldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ağaç dikim etkinliğine, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, İzmit İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Müslüm Okçu, Genel-İş Sendikası Başkanı Vedat Küçük, İzmitli muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, engelliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
     Tören öncesi bir konuşma yapan Doğan Dünya Engelliler Günü nedeniyle organize ettikleri etkinliklerin amacının, engelli sorunlarına çözüm bulmak ve bu sorunlara dikkat çekmek olduğunu söyledi.
     İzmit Belediyesi olarak Engelsiz bir İzmit için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Doğan, Belediye olarak, engelliler konusunda yapacağımız daha çok iş var. Eksiklerimizi gidermek için çok çalışmalıyız. Biz engellisiyle engelsiziyle toplum olarak bir bütünüz. Birbirimizin dertlerini birlikte dertleniriz, sevincimizi de birlikte paylaşırız. Onun için büyük bir milletiz ve aileyiz diye konuştu.
     İzmit Kaymakamı Sabit Kaya da Engellilere gösterdiğimiz ilgi bu günden ibaret kalmamalıdır. Engellilere yönelik faaliyetlerinize her gün devam etmeliyiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Girgi
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Engelsiz bir İzmit için ağaç diktiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER