Erbakanı Anma ve Anlama konferansı

Erbakanı Anma ve Anlama konferansı -Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: -Erbakan demek, davası uğrunda gözünü kırpamadan kendisini feda etmek demektir


TRABZON (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Erbakan demek, davası uğrunda gözünü kırpmadan kendisini feda etmek demektir dedi.
     Fatih Erbakan, eski başbakanlardan Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı dolayısıyla partisinin Araklı teşkilatınca Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen Erbakanı Anma ve Anlama konulu konferansa katıldı.
     Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Trabzonun kendileri için, merhum babası Necmettin Erbakan için büyük mana ifade ettiğini belirterek, şöyle devam etti:
     Merhum Erbakan hocamız hayatının önemli bir kısmını Trabzonda geçirmişti. Bu nedenle kendisini Trabzonlu olarak sayıyordu. Bizler de Erbakan ailesi olarak kendimizi Trabzonlu görüyoruz. Hemşehrilerimizle bir arada olmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.
     Babasının siyasi mücadelesinin hep zorluklar içinde geçtiğini ancak bundan hiçbir zaman yılmadığını vurgulayan Fatih Erbakan, Erbakan demek, davası uğrunda gözünü kırpmadan kendisini feda etmek demektir. Bu anma programlarını bir devrin kapanışı için yapmıyoruz. Biz bu programları bütün dünyaya onun davasına, onun görüşlerine, milli görüşe sahip çıkan yüz binlerce milli görüşçü yoluna devam ediyor diye yapıyoruz ifadesini kullandı.
     Merhum Erbakanın Yeniden Büyük Türkiye demekle kalmayıp ağır sanayi hamlesini ve denk bütçeyi de gerçekleştirdiğini ifade eden Erbakan, babasının ülke yönetimindeki icraatlarını anlattı.
     Necmettin Erbakanın hayatı ve siyasi mücadelesini konu edindiği sinevizyon gösterisinin de sunulduğu etkinliğe Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Solmaz / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Erbakanı Anma ve Anlama konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER