İş ve Meslek Danışmanları Günü etkinliği

İş ve Meslek Danışmanları Günü etkinliği düzenlendi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede, İş ve Meslek Danışmanları Günü etkinliği organize edildi.
     Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından, Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda, İş ve Meslek Danışmanları Günü etkinliği gerçekleştirildi.
     Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, kurum bünyesinde hizmet veren iş ve meslek danışmanları ile kurdukları stantta, iş ve meslek konusunda öğrencilere bilgi verdiklerini belirtti.
     Aşıcı, kişinin başarılı olabileceği ve doyum sağlayabileceği bir iş ve meslekte çalışabilmesinin bilinçli ve doğru olarak yapılacak bir kariyer planlaması ile gerçekleşebileceğini vurgulayarak, Bu düşünceden hareketle üniversite öğrencilerine kariyer planlamanın önemini ve kurumun hizmetlerini anlatmak amacıyla uyguladığımız etkinlik iki gün sürecek dedi.
     İş ve meslek danışmanlarının öğrencilerin ilgilerini, yönelimlerini ve becerilerini fark ederek geliştirmelerinde destek olmalarını sağladıklarını belirten Aşıcı, Öğrencilere kariyer planlamasının önemini anlatıyoruz. Meslekler hakkında da bilgi veriyoruz. Çalışma ile Gümüşhanede her işsizin ve her işverenin bir meslek ve iş danışmanı olmasını hedefliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber İş ve Meslek Danışmanları Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER