Kendi İşim Olsun Projesi

Kendi İşim Olsun Projesi -Çayırova ilçesinde proje kapsamında girişimcilere 30 bin lira hibe ile sıfır faizli, 70 bin lira geri ödemeli kredi desteği sağlanacak


KOCAELİ (A.A) - Çayırova ilçesinde Kendi İşim Olsun Projesi kapsamında girişimcilere 30 bin lira hibe ile sıfır faizli, 70 bin lira geri ödemeli kredi desteği sağlanacak.
     Kaymakamlık, belediye, KOSGEB ve Doğu Marmara ABİGEM AŞ işbirliği ile gerçekleştirilecek olan proje kapsamında, eğitimlerini tamamlayıp, iş planları yazan ve işlerini kuran girişimci adaylarına kredi desteği verilecek.
     Proje kapsamında ABİGEM, iş fikrine sahip girişimciye iş kurmanın tüm aşamalarına ilişkin doğru bilgi, eğitim ve iş kurma becerilerini geliştirme konuları ile iş planı, pazarlama, hukuk ve şirket kurmanın mali boyutları hakkında bilgi aktarılacak.
     Girişimci adayları, 70 saatlik eğitimin ardından iş planlarını oluşturarak, iş kurmak için KOSGEBe başvuracak.
     Program çerçevesinde 30 bin lira hibe ile sıfır faizli 70 bin lira geri ödemeli kredi desteği almak isteyen girişimciler, ön başvuru formlarını Çayırova Kaymakamlığı veya Çayırova Belediyesinden, ya da bu kurumların resmi internet sitelerinden alabilecek.
     Çayırovada ikamet edenlerin öncelikle değerlendirileceği programa katılmak isteyenlerin 25 Ocaka kadar formu doldurarak kaymakamlığa iletmesi gerekiyor.
     Girişimciye destek vermek amacıyla gerçekleştirilecek olan proje, 4 Şubat Pazartesi günü başlayacak.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kendi İşim Olsun Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER