Kepezpark Varsak Projesi

Kepezpark Varsak Projesi -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Kepezpark Varsak Projesi, sadece Kepez için değil Antalya için de güzel bir yaşam merkezi olacak.


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyanın ilk tam olimpik yüzme havuzunun da bulunacağı Kepezpark Varsak Projesinde incelemelerde bulundu.
     Başkan Tütüncü, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, spora, turizme, ekonomiye katkı sağlayacak olan ve içinde Antalyanın ilk tam olimpik yüzme havuzunun bulunduğu Kepezpark Varsak Projesinin, 31 Temmuz 2013 tarihinden önce hizmete açılabileceğini söyledi.
     Projenin eski Varsak Stadının olduğu 46 dönümlük alanda yapımının devam ettiğini ifade eden Tütüncü, maliyetinin ise yaklaşık 20 milyon lira olduğunu bildirdi.
     Tütüncü, bu proje ile Varsakın tarihi boyunca almış olduğu en önemli yatırımı olduğunu belirterek, projede kapalı tam olimpik yüzme havuzunun da bulunacağını, tesisin hem Antalyaya hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacağını kaydetti.
     Tesisin, gençlerin ve çocukların su sporlarına ilgi duymasına vesile olacağını belirten Tütüncü, şöyle dedi:
     Kepezpark Varsak Projesi sadece Kepez için değil Antalya için de güzel bir yaşam merkezi olacak. Spor tesisleriyle, sinemasıyla, gençlik merkeziyle, masal parkıyla, yapay göletiyle, kafeteryasıyla, dinlenme ve eğlence mekanlarıyla Antalyaya hizmet verecek muhteşem bir tesis inşa ediyoruz. 46 dönümlük alanda devasa bir tesis yükseliyor. Varsakın tarihi boyunca almış olduğu en önemli hizmet bu yatırımdır. Bu proje ile bölge hem değer kazanacak hem de Antalyanın en nezih yerleşim yeri olacak.
    
     -Kepezpark Varsak Projesi-
    
     Eski Varsak Stadının olduğu 46 dönümlük alanda yapımı devam eden projede, bin 500 seyirci kapasiteli kapalı tam olimpik yüzme havuzu, 500 kişilik açık tribünleri ve soyunma odaları olan 2 adet sentetik çim futbol sahası ile 2 adet basketbol sahası, gençlik merkezi, sosyal tesis, 4 adet cep sinema salonu, otopark ve bisiklet yolu, yürüyüş yolu, yapay göl, masal parkı ve ada kafe bulunuyor.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezpark Varsak Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER