Malatyadan Doğan Güneş Projesi

Malatyadan Doğan Güneş Projesi -Malatya Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde SODES kapsamında düzenlenen projede, 45 liseli genç, İyilerle Kötülerin Savaşı adlı gösteriyi sahneledi


MALATYA (A.A) - Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan Malatyadan Doğan Güneş Projesi kapsamında 45 lise öğrencisi, İyilerle Kötülerin Savaşı adlı gösteriyi sahneledi.
     Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatı olarak gece gündüz her yerde olmaya çalıştıklarını belirterek, öğrencilerin sıkıntıları ve sorunlarıyla da ilgilendiklerini ifade etti.
     SODES projeleri yürütmenin yürek ve emek istediğini vurgulayan Aygün, bu süreçte kendilerini destekleyen Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.
     Bulut da 3 yıldır yürüttükleri projeyle kente önemli katkılar sağlandığını kaydetti. Kıt imkanlarla zor şartlarda okula giden çocukların tek bir alanda değil, çok yönlü olarak yetişmesini önemsediklerini vurgulayan Bulut, bunun için de onlara ortamlar hazırlayıp, çeşitli faaliyetlere yönlendirdiklerini dile getirdi.
     Böylece öğrencilerin yeteneklerini keşfederek ortaya çıkarmayı amaçladıklarını söyleyen Bulut, ayrıca bu tür projelerle emniyet teşkilatına olan algının da değiştiğini sözlerine ekledi.
     Konuşmaların ardından lise öğrencileri çeşitli halk oyunlarını da içinde barındıran İyilerle Kötülerin Savaşı adlı gösteriyi sundu.
     Programı, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri ile veliler izledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Malatyadan Doğan Güneş Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER