Okuldan spora, spordan okula

Okuldan spora, spordan okula -Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Yazıcı, Triatlon branşında öğrencilerine örnek oluyor -Yazıcı: Gerek öğretmenlerim gerek öğrencilerimin gerek velilerimin her biri muhakkak bir yerlerde


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı, Triatlon branşında öğrencilerine örnek oluyor.
     Triatlonda çeşitli başarılar elde eden Yazıcı, AA muhabirine, spora, Hendek Belediye Başkanı Ali İncinin teşvikiyle başladığını anlattı.
     İlerleyen yaşına rağmen gençler gibi spor yaptığını aktaran Yazıcı, Şu an Triatlon ile uğraşıyorum. Triatlon, belki ismi birçoğumuza farklı gelen bir spor gibi geliyor ama üç aşamalı spor denilebilir. Asker kökenli, dayanıklılık gerektiren, sabır gerektiren bir spor dedi.
     Yazıcı, Sakaryada farklı alanlarda antrenman yaptığını ifade ederek, yüzme, atletizm ve bisiklet gibi dallarda yarışmalara katıldığını aktardı.
     Çevresindeki insanlara da spor sevgisini anlattığını dile getiren Yazıcı, Gerek öğretmenlerim, öğrencilerim ve gerekse de velilerimin her biri muhakkak bir yerlerde Triatlonun bir branşını yapıyorlar. Ama yüzüyorlar, ama bisiklete biniyorlar, ama koşuyorlar. Muhakkak bir yerlerde Triatlonun bir bölümünü yapıyorlar. Biz belki de bunun olimpik şeklini profesyonel şeklini müsabakalar statüsünde yapıyoruz diye konuştu.
     Yazıcı, girdiği çok sayıda yarışmada değişik dereceler elde ettiğini belirterek, son olarak Antalya Triatlonunda birinci, Mersin Triatlonunda da Türkiye ikincisi olduğunu ifade etti.
     Antalyada elde ettiği başarıdan sonra güzel duygular hissettiğini anlatan Yazıcı, Eski Devlet Bakanımız Kürşat Tüzmen de o yarışmada yarıştı ve kendi kategorisinde birinci oldu. Madalyayı da eski Devlet Bakanımızdan almam bana ayrı bir sevinç ve gurur yaşattı ifadelerini kullandı.
     (ÇAT-ATA)
<< Önceki Haber Okuldan spora, spordan okula Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER