Yeni Van, Yeniden Van sergisi

Yeni Van, Yeniden Van sergisi -Başbakan Erdoğan, sergi nedeniyle Vali Karaloğluna kutlama mesajı gönderdi


VAN (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Van Yeniden Van adlı fotoğraf sergisi dolayısıyla, Vali Münir Karaloğluna kutlama mesajı gönderdi.
     Yoğun programı sebebiyle serginin açılışına katılamayan Başbakan Erdoğan, serginin öncüsü Vali Karaloğluna bir kutlama mesajı gönderdi.
     Başbakan Erdoğan mesajında, öncelikle fotoğraf sergisi için yapılan davete teşekkür etti.
     Erdoğan, büyük acıların yaşandığı ve bütün Türkiyeyi üzüntüye boğan depremin ardından, Vanın kısa bir sürede modern bir yapıya kavuştuğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:
     Yenilenen şehrimizin fotoğraf karelerinden oluşan serginin, büyük bir ilgiyle takip edileceğine inanmaktayım. Serginin hazırlanmasında emeği geçen herkesi ve değerli fotoğraf sanatçımız Ali İhsan Öztürkü içtenlikle tebrik ediyorum. Vanda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Sergiyi ziyaret eden tüm konuklara ve Vanlı hemşehrilerime şahsınızda sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
     Van Valiliği tarafından hazırlanan, deprem sonrası kentin yeniden inşası ve doğal güzelliklerinin yer aldığı fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı. Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) Necati Kültür Evinde 15 Ocak günü açılan sergiyi, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve çok sayıda davetli gezdi.
    
     Muhabir: Fahrettin Gök
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Yeni Van, Yeniden Van sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER