Bayramda uykusuz trafiğe çıkmayın uyarısı

Bayramda uykusuz trafiğe çıkmayın uyarısı


YOZGAT (A.A) - Akdağmadeni Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Latif Altın, 5 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk kazanacak yollarda sürücüleri yorgun ve uykusuz trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.
     Şehir içi ve şehirlerarası trafiğin bayram dolayısıyla yoğunluk kazanacağını belirten Altın, trafiğe çıkacak vatandaşların yollarda çok dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.
     Altın, Özellikle trafik seyrinin arttığı tatilin ilk ve son günlerinde sürücülerimizden kurallara uymakta gereken hassasiyeti göstermelerini ve daha dikkatli olmalarını bekliyoruz dedi.
     Araç sürücülerinin herhangi bir can ve mal kaybı gibi üzüntü verecek kazalara sebebiyet vermemeleri ve karışmamaları için, trafik kurallarına titizlikle uymalarını beklediklerini ifade eden Altın, Sürücülerin uykusuz, yorgun, dalgın araç kullanmamaları, aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlali yapmamaları, araçlarında karşılaşabilecekleri aksiliklere karşı çekme halatı gibi malzemeleri bulundurmaları büyük önem arz etmekte diye konuştu.
     Altın, yola çıkacakların da araçlarına yol bakımı yaptırarak trafiğe çıkmaları önerisinde bulundu.
    
     Muhabir: Yunus Taştan / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Bayramda uykusuz trafiğe çıkmayın uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER