1 Mayıs, Akdeniz ve Ege sahillerini

1 Mayıs, Akdeniz ve Ege sahillerini doldurdu -Hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu Antalya, Muğla ve Bodrum sahilleri doldu taştı


ANTALYA (A.A) - Hava sıcaklığı 35 dereceye kadar yükselen Antalya ile 32 dereceyi bulan Muğla ve Bodrumda sahillerdeki yoğunluk, yaz günlerini aratmadı.
     1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde tatili fırsat bilen vatandaşlar, Antalya, Muğla ve Bodrum sahillerindeki plajları doldurdu.
     Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezinden alınan bilgiye göre, Antalyada hava sıcaklığı 35, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü. Konyaaltı sahili ve Lara Birlik sahilindeki plajlarına akın edenler, güneşin ve denizin tadını çıkardı.
     Konyaaltı sahilinde yabancı turistler de denize girdi, şezlonglara uzanarak güneşlendi.
    
     -Muğla-
    
     Muğlanın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde 32 dereceyi bulan hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar da yaz sezonu açılmadan deniz keyfi yaptı.
     Gökova Körfezinin, "cennet köşesi" olarak tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada görüldüğü Akyakada, bazı vatandaşlar denize girerken bazıları ise kano ve sörf keyfini yaşadı. Çocuklar ise sahilde kumlarla oynayarak eğlendi. Akyaka Orman Kampı ve Çınar mevkisinde de tatili fırsat bilen çok sayıda vatandaş piknik yaptı.
     Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, her yıl turizm sezonunda çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan Akyakanın, 1 Mayısta günübirlik turistleri misafir ettiğini söyledi.
    
     -Bodrum-
    
     Hava sıcaklığı 32 dereceye kadar yükselen Bodrumda da vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Tatilciler, Kumbahçe Paşatarlası sahilinde denizin keyfini çıkardı. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar ise sahil kenarındaki kafe ve restoranlarda oturarak vakit geçirdi.
     "Barlar sokağı" olarak bilinen Cumhuriyet Caddesinde de yoğunluk oluştu. Tatil için ilçede bulunan yerli ve yabancı turistler, bol bol alışveriş yaptı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan-Ali Ballı-Durmuş Genç / Leyla Ataman Koyuncuoğlu
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber 1 Mayıs, Akdeniz ve Ege sahillerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER