14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -AK Parti İl Başkanı Eğilmez: -AK Parti hükümetleri olarak son 10 yılda sağlıkta devrim niteliğinde yenilikler getirdik


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti hükümetleri olarak son 10 yılda sağlıkta devrim niteliğinde yenilikler getirdiklerini bildirdi.
     Eğilmez, Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, AK Parti olarak vatandaş arasında ayrım yapmadan herkesin sağlıktan faydalanmasını sağladıklarını belirtti.
     Eğilmez, masajında şunları kaydetti:
     AK Parti hükümetleri olarak son 10 yılda sağlıkta devrim niteliğinde yenilikler getirdik. Sağlık çalışanların haklarını korumak için yasalar çıkardık. Değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanları, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmamızda gösterdikleri üstün gayretleri her türlü övgünün üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
    
     -ŞUTB Başkanı Kayanın açıklaması-
    
     Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya, yayımladığı mesajında, sağlık çalışanlarının çok kutsal bir misyonu yüklendiklerini belirtti.
     Kaya, sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birinin sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesi olduğuna değinerek, şunları kaydetti:
     Şanlıurfanın sağlık alt yapısı bakımından bölgede çok önem arz ediyor. Sağlık çalışanları kutsal bir misyon yüklenmektedir. Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri bu kutsal görevi başarı ile sürdürecekleri inanç ve temennisiyle, başta Şanlıurfa olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılarının devamını dilerim.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER