15 bin liralık bağış yaptı, geçici

15 bin liralık bağış yaptı, geçici verdiği klimaları geri aldı -Bodrumda bir inşaat firması sahibi, sağlık ocağına yaptığı 15 bin liralık bağış dışında geçici olarak kullanılması amacıyla verdiği klimaları geri aldı (Fotoğraflı


MUĞLA (A.A) - Bodrumun Gümüşlük Beldesinde bulunan 9 Nolu Aile Sağlığı Merkezindeki muayene odasında ve aşı odasında kullanılan 2 adet klima, daha önce klimaları takan inşaat firması sahibi tarafından geri alındı.
     Yaklaşık 1 yıl önce bir inşaat şirketi sahibi, sağlık merkezinin zemin döşemelerini, kapı ve pencerelerini yenilemek suretiyle yaklaşık 15 bin liralık yardımda bulundu. İş adamı, 2 adet klimayı da geçici olarak kullanılması için sağlık merkezine taktı.
     Yardımı yapan inşaat firması çalışanları, bu sabah sağlık merkezine gelerek klimaları sökmek istedi. Sağlık merkezinin doktor ve personelinin ise hasta muayenesi yapıldığını, bu nedenle klimaların öğlen arasında sökülmesini istediler.
     Öğle saatlerinde 9 Nolu Aile Sağlığı Merkezine tekrar giden görevliler, yaklaşık 1 yıldır kullanılan 2 adet klimayı söktü. Firma yetkileri, klimaları emanet olarak verdiklerini, bağışlamadıklarını belirttiler.
     Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Sedat Sarıaydın, yaptığı açıklamada, çok şaşkın olduğunu, olayın yapılan hizmetlere zarar vereceğini söyledi.
     Sarıaydın, Kamu ve kamu yararını düşünmeden yapılan bu yaklaşımı hiç anlamlı bulmuyorum ve Gümüşlük halkının yararına yapılan bir hizmetin bu şekilde geri alınmasını doğru bulmuyorum. Sağlık merkezinde yaz ve kış aylarında faydalanılan klimaların sökülmesi bir takım aksaklıklara sebep olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 15 bin liralık bağış yaptı, geçici Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER