18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun: -Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için ayağa kalkmış bir milletin, bağımsızlık yolunda örnek gös


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için ayağa kalkmış bir milletin, bağımsızlık yolunda örnek gösterilecek destanıdır dedi.
     Başkan Tursun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çanakkale Savaşının, bir milletin vatan topraklarını yokluk ve imkansızlıklara rağmen, yüksek bir ruh ve ahlakla nasıl canı pahasına düşman işgalinden koruduğunu göstermesi bakımından insanlık tarihinde özel bir yere sahip olduğunu kaydetti.
     Çanakkale Zaferinin tarihte eşine az rastlanır, en büyük kahramanlık destanlarından olduğuna işaret eden Tursun, açıklamasında Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için ayağa kalkmış bir milletin, bağımsızlık yolunda örnek gösterilecek destanıdır. Millet olarak yokluklar içinde Çanakkale geçilmez dedirten sağlam bir inancın, ruhun mirasçılarıyız dedi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER