18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Afyonkarahisarın, Sultandağı, Başmakçı ve Dinar ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenlendi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Sultandağı ilçesinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.
     Jandarma Başçavuş Bilal Küçüközer, Sultandağı İmam Hatip Lisesi tarafından Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Savaşının 98inci yıl dönümünü ile aziz vatan için canlarını çekinmeden feda eden Şehitler Gününü idrak etmelerinin sevincini yaşadıklarını söyledi.
     Gazi Mustafa Kemal Atatürkün Çanakkale Savaşlarında askerleriyle verdiği üstün mücadele ve 276 kiloluk top mermisini sırtında taşıyan Seyit Onbaşı ve arkadaşlarının gösterdiği kahramanlığın, dünyada çok az milletin gösterebileceği belirten Küçüközer, Türk milletinin varlığını birliğini ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum dedi.
     Programa, Sultandağı Kaymakam Vekili Hayatı Taşdan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Selim Şirin, İlçe Emniyet Amiri Hasan Çelik, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Genç, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Gencer, şehit yakınları gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     -Başmakçı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Başmakçı ilçesinde, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.
     Başmakçı Fatih İlkokulunun hazırladığı kutlama programı, Çok Programlı Lisesi Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar Toplantı Salonunda yapıldı.
     Etkinliğe, Kaymakam Ali Polat, Belediye Başkanı Halil Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Kara, İlçe Emniyet Amiri Recep Peker Eryılmaz, daire amirleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı.
    
     -Dinar
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar ilçesinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında program düzenlendi.
     Etkinlik, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Park Ala Düğün Salonuna geçildi.
     Jandarma Üstçavuş Ünal Koca, burada bir konuşma yaptı. Daha sonra, öğrenciler çeşitli şiirler seslendirdi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, hediyeleri verildi.
    
     Muhabir: Ekip / Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER