18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, KTB Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli kutlama mesajı yayımladı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli 18 Mart Şehitleri Anma Günü kutlama mesajı yayımladı.
     AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya, Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferinin, vatan topraklarını savunmak ve korumak adına canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitleri anma adına çok anlamlı bir gün olduğunu ifade etti.
     Milletimin birliğinin ve bütünlüğünün en manidar simgelerinden biri olan Çanakkale Zaferinin azmin ve inancın zaferi olduğunu belirten Öksüzkaya, şunları kaydetti:
     Bugün bu topraklar üzerinde bağımsız olarak yaşıyorsak bunu hiç şüphesiz ki atalarımızın istikbalimiz adına verdikleri cana borçluyuz. Türk milletinin çok sayıda şehit vermesine rağmen, Çanakkalede gösterdiği üstün başarı, milletimizin boyunduruk altına girmeyeceğini, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Yurdun farklı bölgelerinden gelen insanlarımız, Çanakkalede ortak milli, manevi duygu ve düşüncelerle hareket etmişler, atalarımızın emaneti kutsal yurt toprakları uğruna seve seve şehit olmuşlardır. 18 Mart Şehitler Günü ve bugüne adını veren Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümünde vatan için gözünü kırpmadan canını veren tüm şehit ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyorum.
     KTB Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü mesajında Ülkemiz tarihinde ayrı bir yeri ve önemi olan 98. yıldönümüne ulaştığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi milletimizin, iman ve azminin, metanet ve gücünün açık bir göstergesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum ifadelerine yer verdi.
     BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman da milletin o günkü vatan aşkını anlamaları ve gönüllerine nakşetmeleri gerektiğini vurguladı.
     Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli de Dönmeyi düşünmeyenler, kınalı kuzularımız, imanlı Mehmetçiklerimiz, onların yiğit komutanlarını hayır duaları ve fatihalarla yad ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER