19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı -AK Parti Muğla Milletvekili Boğa: -"Atatürkün, statükonun garantisi, koruyucusu ve statükocuların istismar aracı haline getirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz"


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, "Atatürkün, statükonun garantisi, koruyucusu ve statükocuların istismar aracı haline getirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
     Milletvekili Boğa, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, gençlerin ülkenin dinamizmi, hareket noktası olduğunu kaydetti. Gençlerin idrak ve anlayışının ülkenin gidişatını belirleyeceğine değinen Boğa, bu nedenle gençleri ilerlemeci, gelişmeci bir zihniyetle yetiştirmenin gerekli olduğunu vurguladı.
     Boğa, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Atatürkün, statükonun garantisi, koruyucusu ve statükocuların istismar aracı haline getirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Tam bağımsızlık için ülkenin savaşını veren bir lider elbette sığ, gelişmeye ve değişmeye kapalı, bilgi birikimi olmayan, vizyon bilinci bulunmayan bir anlayışın simgesi olamaz, olmamalı. Bu algı, ona yapılabilecek en büyük ayıptır."
    
     -"Türkiyenin geleceği gençlerin elinde şekillenecek"-
    
     AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk de yayımladığı mesajında, Türkiyenin geleceğinin gençlerin elinde şekilleneceğini bildirdi. Türkiyenin dünya ülkeleri arasında en iyi noktada olmasını hedeflediklerini belirten Öztürk, mesajında şunları kaydetti:
     "AK Parti iktidarı bunun mücadelesini vermektedir. Ulu Önder Atatürkün de işaret ettiği gibi çok ama çok çalışmalıyız ve ülkemizin tarihsel süreçte elde ettiği kazanımlara sahip çıkmalıyız. Bu da ancak çalışmakla okumakla araştırmakla sorgulamakla ve tarihi iyi bilmekle olur. Ulu Önder geleceğin güçlü Türkiyesinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bildiği için bugünü gençlerle özdeşleştirmiştir ve bu bayramı onlara bahşetmiştir. Bu nedenle bu sorumluluğu taşıyacak bireyler olmalıyız ve ileri demokrasilere ulaşmak adına çok çalışmalıyız."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER