2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -ICMG Başkanı Addadi başkanlığındaki heyet, Mersinde yapımı süren tesislerde incelemelerde bulundu


MERSİN (A.A) - Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi başkanlığındaki heyetin 2013 Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mersinde inşaatı süren tesislerde incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Addadi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ICGM İcra Kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ile Mersinde bazı temaslarda bulundu.
     Kentte yapımı süren spor salonları, bocce sahası ve stadyumda inceleme yapan heyet, Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ve koordinatörlük çalışanlarıyla da bir araya geldi.
     ICMG Başkanı Addadi, Mersindeki çalışmaları yerinde görmekten keyif aldığını belirterek, tüm çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini vurguladı.
     Mersinde profesyonel bir ekibin görevlendirildiğini anlatan Addadi, haziran ayında çok güzel bir organizasyona imza atılacağına inandığını kaydetti.
     Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da Türkiyenin, son yıllarda düzenlediği birbirinden önemli spor organizasyonlarıyla rüşdünü ispat ettiğini ifade etti.
     Mesailerinin büyük çoğunluğunu Mersin için harcadıklarını dile getiren Başkan, "Tek amacımız, eksiksiz bir organizasyona imza atabilmek. ICMG Başkanı Addadi ve heyet üyelerinin yaptığımız işlerle ilgili güzel izlenimleri, yorgunluğumuzu hafifleten bir unsur oluyor. Kalan kısa sürede, gerek organizasyon heyetimizle gerekse de ICMG heyeti ile bu güzel işbirliğimiz devam edecek" ifadelerine yer verdi.
     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Korkmaz ise oyunlarda artık son viraja girdiklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:
     "Geri sayımda artık iki haneli sayılara düştük. Mersinde insanüstü bir çaba harcıyoruz. En başından beri tek hedefimiz, bugüne kadar düzenlenen en güzel Akdeniz Oyunlarına imza atabilmek. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıçtan alığımız güç ve destekle kalan zamanı da en iyi şekilde değerlendireceğimize emin olmanızı isterim. Bugün itibariyle organizasyon hazırlıklarında endişe edilecek herhangi bir durum yok."
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yanı sıra 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatör Yardımcılığı görevini de yürüten İbrahim İlhami Koç da heyet üyelerine tesislerin son durumları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER