2014 UEFA Futsal Avrupa Elemeleri

2014 UEFA Futsal Avrupa Elemeleri -Türkiye Futsal Milli Takımı, maçların oynanacağı salondaki ilk antrenmanını yaptı -Milli takım kaptanı Özen: Daha önce büyük takımları elemiştik ve yine aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyor


ERZURUM (A.A) - Erzurumda yapılacak 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7. Grup maçlarına katılacak Türkiye Futsal Milli Takımı, müsabakaların oynanacağı Buz Arenada ilk idmanını yaptı.
     Futsal Milli Takımı, Erzurumdaki 3 bin kişilik Buz Arenada teknik direktör Ömer Kanerin yönetiminde Slovenya maçı hazırlıklarına başladı. Çift kale maç sırasında takımda yer alan gurbetçi futbolcular performanslarıyla dikkati çekti.
     Milli takım kaptanı Cihan Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda yer alan futbolcuların birbirine alıştığını söyledi. Kendisinin de Belçikada oynadığını anımsatan Özen, hazırlıkların çok iyi gittiğini ve Buz Arenanın zemininden memnun olduklarını belirtti. Özen, şunları söyledi:
     Zemine alıştık. Daha önce geçirdiğimiz kamp dönemlerinde bazı hazırlık maçları yapmıştık. Elemelerde rakibimiz olan İngiltereyi daha önce dışarıda iki kez yendik. Fakat Slovenya ise güçlü bir rakip. Futsalda en iyilerden birisi. Futsal Türkiyede yeni yeni başlıyor. Takım olarak yeni olabiliriz ama güçlü bir kadromuz var. Daha önce büyük takımları elemiştik ve yine aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Ömer hocamız, yurt dışında yaptığı araştırmalar sonucu bizi milli takıma dahil etti. Bizler de elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız.
     Özen, Erzurum halkının desteğine ihtiyaç duyduklarını, taraftarların tribünleri doldurmaları halinde kendilerinin daha iyi bir oyun ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber 2014 UEFA Futsal Avrupa Elemeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER