23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, temsili olarak öğrenciye makamını devretti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu temsili olarak bir öğrenciye devretti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Vali Muammer Güler İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Kurt, öğretmenler Mustafa Kulan, Saliha İslim Aksan ve bir grup öğrenci, Aydını makamında ziyaret etti. Aydın, temsili olarak makamını öğrencilerden İlyas Hasanoğluna devretti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, makamı geleceğin emniyet müdürüne teslim ettiğini kaydetti.
     Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğin teminatı çocukları korumak için çok önemli sorumluluklarının olduğunu ve bu bilinçle önemli projeler yürüttüklerini belirten Aydın, şunları belirtti:
     "Özellikle okul güvenliğini sağlamak için okul önlerinde gerekli önlemleri alarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde çalışmalar yapıyoruz. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri öğrenci velileriyle sürekli irtibat halinde bulunuyor. Sokak çocukları ve madde bağımlısı çocuklar ile ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla ortak projeler yürüterek çocuklarımıza sahip çıkıyoruz."
     Aydın, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER