27. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür

27. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali -Şair ve yazarlar kitaplarını imzaladı


ZONGULDAK (A.A) - 27. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında şair ve yazarlar kitaplarını imzaladı.
     Etkinlikte, şair ve yazarlardan Mithat Yaban, Yağmuru Yıkadılar, Güneş Gölge Arıyor, Gözyaşının Rengi, Kır Çiçekleri, Estikçe ve Gözlerimi Sen Kapat, İbrahim Tığ, İlk Yaz Vurgunu, Neler Gizliyor Adın, Karabayır, Yitik Zaman Düşleri, Rüştü Onur, Yaşamı, Sanatı, Eserleri, Mehmet Yılmaz, Suyun Sesini Dinle, Kuzey Sesimle, Grev Günleri, El Eli Eleştirir, Yayla Çiçeğine Türkü, Bir Deli Daha, Kerem Olayım Yıllara, Yılansırtı Dostluk, Döndü Açıkgöz, Söylediğim Türkülere Ne Oldu-, Müslüm Kabadayı, Suriye Günlüğü, Mezar Güneşi, Amikten Amanosa Alkım, Doğu Karadeniz Lehçeleri, Alaaddin Kara, Bir Mendil Kömür ve Fahri Bozbaş da, Madencinin Mendili, Madenkeş Aileler isimli kitaplarını Devrekli sanatseverlerle buluşturdu.
     İmza stantlarını gezen Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner de yazar ve şairleri kutlayarak Devrekin kültürüne katkı verdikleri için teşekkür eti. Öner, Bu yıl Devrekte 27ncisini düzenlediğimiz Baston ve Kültür Festivalinde bizleri yalnız bırakmayarak aramızda olan şair ve yazar dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de, şair ve yazarları Devrekte ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Kültürümüzün yansıtılmasında gelecek nesillere aktarılmasında büyük bir görevleri olan yazar ve şairlerimizi Devrekte ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz diye konuştu.
     Kaymakam Öner ile Belediye Başkanı Semerci, festivale katılan yazar ve şairlere plaket ve Devrek Bastonu hediye etti.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber 27. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER