3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: Özürlülerin normal hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Özürlülerin normal hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür dedi.
     Ünal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Mesajında, 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde engellilere yönelik önemli çalışmaların yapıldığını belirten Ünal, şunları kaydetti:
     İnsanların engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan sonuç olmakla birlikte, özürlülerin normal hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür. AK Parti hükümeti tüm samimiyetiyle, engelli vatandaşlarımızın eğitim, rehabilitasyon, sağlık, hukuk, yönetim ve istihdam gibi alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle, mümkün olduğunca kendi kendine yetebilen bireyler olarak yaşamalarını sürdürmelerini hedeflemektedir. Son zamanlarda engellilerimizin sosyal, kültürel ve iş alanında artık kendilerini daha çok ifade edebildiklerini görmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER