3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Engelli gençlerimizi, çocuklarımızı eğitip iş sahibi yaparak onu tüketici olmaktan kurtarmalıyız


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Engelli gençlerimizi, çocuklarımızı eğitip iş sahibi yaparak onu tüketici olmaktan kurtarmalıyız dedi.
     Sedefçi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engelli vatandaşların yaşımını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.
     Edirne Belediyesi olarak yaptıkları tüm çalışmalarda engellilerin sosyal yaşama adaptasyonunu dikkate aldıklarını aktaran Sedefçi, şunları kaydetti:
     Edirnemizi engelliler için daha ulaşılabilir hale getirmek amacı ile ana ulaşım yolları, kaldırımlar ve meydanlarda çalışmalar devam etmekte ve bu kapsamda en son otogarda yaya yolu çalışmalarımızı tamamladık. Engelli gençlerimizi çocuklarımızı eğitip iş sahibi yaparak onu tüketici olmaktan kurtarmalıyız. Onları üreten bireyler haline getirerek, onları daha da mutlu ve yararlı bireyler durumuna getirebiliriz.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER