30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, CHP İl Başkanı Sadık Atila, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Millet Derneği Kayseri Şube Başkanı Mustafa Temizer ve Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
     AK Parti Kayseri İl Başkanı Dengiz, mesajında 30 Ağustosun, Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramı olduğunu ifade etti.
     30 Ağustos zaferinin Türk tarihinin en görkemli zaferlerinden birisi olduğunu hatırlatan Dengiz, şunları kaydetti:
     Türk Milleti ve ordumuz, 30 Ağustos zaferiyle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Milletimize eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
     CHP İl Başkanı Atila da, mesajında, Ne mutludur ki bizlere, tarihimizin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruzun 90. yıl dönümünü kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki kahraman ordumuz, 90 yıl önce bugün kazanılan zaferle ulusumuzun bağımsızlığını tüm dünyaya duyurmuş, Anadolu coğrafyasında laik, demokratik ve çağdaş bir Cumhuriyetin kurulmasını sağlayacak olan süreci başlatmıştır. Bu vesile ile Zafer Bayramımızın 90. yıl dönümünde, başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için şehit düşen aziz askerlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Silahlı kuvvetler mensuplarının, gazilerimizin ve tüm hemşehrilerimin Zafer Bayramını kutluyorum dedi.
     Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Eke ise 30 Ağustosun layık olduğu bir şekilde kutlanması gerektiğini belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türk Milletinin istiklal ve hürriyet için verdiği kahramanlık mücadeleleriyle dolu olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın sevinç ve gururunu millet olarak yaşamakta, kazanılan zaferlerin günümüze ışık tutması açısından çok büyük önem arz ettiği bilinmeli ve bu zafer layık olduğu şekilde kutlanmalıdır. Bu amansız mücadelede kahramanlıklar sergileyerek zaferler kazanan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
     KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Boydak da, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl dönümü kutlayarak, Anadolunun düşmandan temizlenip Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna zemin hazırlayan 30 Ağustos zaferinin 90. yıl dönümünün tüm milletimize kutlu olmasını diliyorum dedi.
     Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Uzandaç ise 30 Ağustos 1922 tarihinin, Türk ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla topyekun verilen bir savaşın ardından ulusal benliğin kurtarıldığı ve Zafer Destanının yazıldığı gün olduğunu belirtti.
     Uzunda, Bu mutlu günde, başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Tüm samimi duygularımızla şahsım ve şube yönetim kurulum adına hepimizin bayramını kutluyorum.
     Millet Derneği Kayseri Şube Başkanı Temizer de, Milli Mücadelenin, zafer yolculuğunda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, Tarih boyunca bağımsız yaşayan milletimiz en zor şartlarda bile hürriyetinden ve bağımsızlığından taviz vermemiştir. Bu değerleri elimizden almak isteyen güçler ise emellerinden asla vazgeçmemiştir. Milletimiz, içinde bulunduğumuz zor şartlardan siyasetçisi, askeri, hukukçusuyla, işçisi, köylüsü, öğrencisi, esnafıyla, Kürdü, Lazı, Sünnisi, Alevisiyle milli birlik ve beraberlik şuuru içerisinde esarete düşmeyecek, sonsuza kadar hür ve bağımsız olarak yaşayacaktır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER