4. Avrupa KOBİ Haftası

4. Avrupa KOBİ Haftası -Karabük Valisi Küçük: -Günümüz koşullarında işletmelerimizin etkinliğinin ve verimliliğinin artması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, özendirilmesi ve benimsenmesi, KOBİlerin yere daha sağlam basması


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, Günümüz koşullarında, işletmelerimizin etkinliğinin ve verimliliğinin artması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, özendirilmesi ve benimsenmesi, KOBİlerin yere daha sağlam basmasını sağlayacaktır dedi.
     Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Karabük Hizmet Merkezi Müdürü Bahadır Gevher, 4. Avrupa KOBİ Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, Vali İzzettin Küçükü ziyaret etti.
     Küçük, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, ekonominin temelini oluşturan KOBİlerin, dünya ekonomisinde, özellikle de ülkemiz ekonomisindeki rolünün ve etkisinin çok büyük olduğunu söyledi.
     Karabükte bu işletmelere her türlü desteklerin verildiğini aktaran Küçük, şöyle konuştu:
     Özellikle uluslararası rekabetin arttığı, küresel ölçekte krizlerin sık sık yaşandığı günümüz koşullarında, işletmelerimizin etkinliğinin ve verimliliğinin artması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, özendirilmesi ve benimsenmesi KOBİlerin yere daha sağlam basmasını sağlayacaktır. Bu bahsettiğimiz konular güçlü ve sürdürülebilir bir ekonominin olmazsa olmazlarındandır. Bu vesile ile KOSGEBin ilimizde yaptığı çalışmalar ve düzenlenecek faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ediyorum.
     Gevher ise hafta dolayısıyla 37 ülkede olduğu gibi ülkelerinde de etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 4. Avrupa KOBİ Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER