8 ay boyunca akaryakıtı ucuz satacak

8 ay boyunca akaryakıtı ucuz satacak -Denizlide otomotiv ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir firma, bünyesinde bulunan bayilerden sıfır veya ikinci el araç alan müşterilerine, kendi akaryakıt istasyonlarından 8 ay boyunca ak


DENİZLİ (A.A) - Denizlide otomotiv ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir firma, yılın son iki ayında bünyesinde bulunan bayilerden sıfır veya ikinci el araç alan müşterilerine, kendi akaryakıt istasyonlarından 8 ay boyunca yakıt alımında yüzde 7 indirim uygulama kararı aldı.
     Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye otomotiv sektöründe 5. sırada yer aldıklarını, geçen yıl 312 milyon TL ciro yaptıklarını belirtti.
     Mersin, 1 Kasımdan itibaren yeni bir kampanyaya başladıklarını ve kendi otomotiv bayilerinden araç alanlara 30 Hazirana kadar akaryakıtta yüzde 7 indirim uygulayacaklarını kaydetti.
     İndirimin bünyelerindeki otomotiv bayilerinden alınan sıfır araçlarla birlikte 2. el araçlarda da geçerli olduğunu bildiren Mersin, akaryakıta indirim yaparken, otomotivde fiyatları yükseltmeyeceklerini, piyasa fiyatlarından satış yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 8 ay boyunca akaryakıtı ucuz satacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER