Adanada iftar yemeği

Adanada iftar yemeği -Türkiye Diyanet Vakfı ve Adana İl Müftülüğü tarafından, Sabancı Merkez Camisi avlusunda iftar yemeği düzenlendi


ADANA (A.A) - Türkiye Diyanet Vakfı ve Adana İl Müftülüğü tarafından, Sabancı Merkez Camisi avlusunda iftar yemeği düzenlendi.
     Diyanet İşleri Başkanlığı Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı İhsan Açık, Kuran-ı Kerim okunmasının ardından yaptığı konuşmada, katılımcılara, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmezin selamını iletti.
     Bu yıl lüks oteller yerine mütevazi yerlerde iftar programları düzenlendiğini belirten Açık, Biz de Diyanet İşleri Başkanlığı olarak lüks iftar davetlerine karşı olduğumuzu söylemiştik. Camilerde iftar daveti düzenlenmesi çok güzel. Bu açıdan Adana İl Müftülüğüne teşekkür ediyorum dedi.
     Türkiye Diyanet Vakfı 2. Başkanı Mazhar Bilgin de, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     Vakfın kuruluşundan buyana çok güzel hizmetlere imza attığını ifade eden Bilgin, Türkiye Diyanet Vakfı, merkez başta olmak üzere 966 şubeden oluşuyor. Vakfımızın en güzel hizmetlerinden biri de dünya İslam ülkeleri içinde eşi benzeri olmayan İslam Ansiklopedisi çıkarmasıdır. Vakfımız aynı zamanda bugüne kadar 200 bin öğrenciye eğitim ve öğretim yardımı yaptı dedi.
     Adana İl Müftüsü Arif Gökçenin de konuşma yaptığı iftar programına Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER