Adanada Türk Kızılayından yardım

Adanada Türk Kızılayından yardım -Bir engelliye tekerlekli sandalye hediye edilirken 108 kişiye de kavurma ikram edildi


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde, Türk Kızılayı tarafından bir engelliye tekerlekli sandalye hediye edilirken 108 kişiye de kavurma ikram edildi.
     Türk Kızılayı Kozan Şube Başkanı Enver Erkuran, dernek binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kızlarsekisi köyünde yaşayan fiziksel engelli Fatma Erola (42) Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından tekerlekli sandalye hediye edilmesinin uygun görüldüğünü ve bunu teslim ettiklerini söyledi.
     Erkuran, 108 aileye de ikişer kutu kıyma ve kuşbaşı kavurma dağıttıklarını belirterek Türk Kızılayı yurt içinde ve yurt dışındaki bir çok insani yardım organizasyonunda başarı ile yer almaktadır. Kozanda da ihtiyaç sahibi engellilerimize ve dar gelirlilere yardımlarımız düzenli olarak devam ediyor dedi.
     Kozanlılara Türk Kızılayının kan bağışı kampanyasına gösterdikleri katkı için de teşekkür eden Erkuran, ilçeden Kızılaya yapılacak olan kurban ve diğer bağışların yine ilçe halkına çeşitli yardımlar olarak döneceğini de vurguladı.
     Erkuran, derneklerine kurban bağışında bulunan Ali Bozgüney ve Ali Polata da teşekkür belgelerini teslim ettiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Volkan Varan / İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Adanada Türk Kızılayından yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER