Ağrıda yeni atanan öğretmenlere uyum semineri

Ağrıda yeni atanan öğretmenlere uyum semineri -Vali Tekinarslan: Ağrı insanları birbiriyle barışık olarak yaşadığı, misafirperver, eğitime ve aydınlanmaya açık ve yürekten destek veren güzel bir ilimiz


AĞRI (A.A) - Ağrıda yeni atanan öğretmenlere uyum semineri verildi.
     Vali Mehmet Tekinarslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, öğretmenlere rahat bir çalışma ortamı sağlamak için, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
     Öğretmenlerin Ağrıda rahat ve huzur içerisinde görev yapabileceklerini belirten Vali Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Ağrı insanları birbiriyle barışık olarak yaşadığı, misafirperver, eğitime ve aydınlanmaya açık ve yürekten destek veren güzel bir ilimiz. Bu konuda içiniz rahat olsun. Ben size sıfır sorunlu bir iş hayatı ifade etmiyorum. Ama hangi sorunla karşılaşırsanız karşılaşın arkadaşlarımızın ve yöneticilerimizin yanınızda olacağımı ifade ediyorum. Prensip olarak bütün arkadaşlar atandığı yerde görev yapacaklar. Çok istisnai şeyler dışında geçici görevlendirme ve yer değiştirme hususlarına sıcak bakmadığımı ifade etmek istiyorum.
     Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ise eğitim camiası olarak geniş bir aile olduklarını belirterek, Ülkede 700 bine yaklaşan bir kurumda görev yapıyoruz. Tabi böyle büyük bir aile içerisinde sizleri de burada aramızda görmekten çok mutluluk duyuyoruz dedi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda yeni atanan öğretmenlere uyum semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER