AHFODtan, Ahlat tanıtımına katkı

AHFODtan, Ahlat tanıtımına katkı


BİTLİS (A.A) - Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD), yaptığı başarılı çalışmalarla Ahlatın tanıtımına katkı sunuyor.
     AHFOD, 10-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmecede, 30 ilden 37 fotoğraf derneğinin katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Fotoğraf Dernekleri Karma Sergisi Buluşması etkinliğine katılarak Ahlatı fotoğraflarla tanıtacak.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan AHFOD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Olcay, düzenlenecek karma sergiye dernek üyelerinin çektiği fotoğraflarla katılarak, Ahlatın tarihi ve doğal güzelliklerini binlerce kişiye tanıtma fırsatı bulacaklarını söyledi.
     Olcay, şöyle konuştu:
     İstanbul Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneğinin organizasyonuyla düzenlenen Türkiye Fotoğraf Dernekleri Karma Sergisi Buluşması etkinliğine, Bitliste faal bir dernek olarak biz de davet edildik. Sergiye 30 ilden 37 fotoğraf derneği katılacak ve yaklaşık 500e yakın fotoğraf sergilenecek. Biz de dernek olarak üyelerin çektiği birbirinden güzel Ahlat fotoğraflarıyla, Ahlatı en iyi şekilde tanıtacağız.
     Serginin 10 Kasım Cumartesi günü Büyükçekmece Kültür Park Kervansaray Salonunda açılacağını ve 20 Kasım tarihine kadar serginin halka açık olacağını belirten Olcay, sergiye İstanbulda bulunan tüm Bitlis ve Ahlatlıları beklediklerini kaydetti.
     Sergilenen fotoğrafların albüm haline getirilerek Türkiyenin dört bir tarafına dağıtılacağını da belirten Olcay, bu sayede Ahlatın daha geniş kitlelere tanıtılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber AHFODtan, Ahlat tanıtımına katkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER