AK Parti Adana Milletvekili Gürkandan

AK Parti Adana Milletvekili Gürkandan yeni Emniyet Müdürü Gürkana ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Zeki Gürkanı ziyaret etti.
     Milletvekili Gürkan, Mehmet Avcıdan görevi devralan Ahmet Zeki Gürkana başarı dileğinde bulunarak Hassas bir göreviniz var dedi.
     Adananın ülkenin en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirten Milletvekili Gürkan, şunları kaydetti:
     İnanıyorum ki iklimi ve insanları sıcak olan Adanada görev yapmaktan memnun kalacaksınız. Mehmet Avcı Müdürümüz Adanaya başarıyla hizmet etmişti. Sizin de başarılı çalışmalara imza atacağınıza yürekten inanıyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak gibi çok önemli ve hassas bir göreviniz var. Bu zor, ancak bir o kadar da anlamlı olan görevinizde başarılar diliyorum. İlimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı için yürüteceğiniz çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca gece gündüz demeden can ve mal güvenliğimizi sağlamak için fedakarca çalışan tüm emniyet teşkilatı çalışanlarına şahsınızda teşekkürlerimi iletiyorum.
     Ziyaret sebebiyle duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Gürkan, çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveri ile sürdüreceklerini söyledi.
     Muhabir: Adana / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Gürkandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER