AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısı Susuz beldesinde yapıldı.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, toplantıda, teşkilat olarak mahalli idareler seçimlerine kadar merkez ilçeye bağlı her belde ve köyü birden fazla kez ziyaret etmeyi amaçladıklarını bildirdi.
     AK Partinin başarısının temelinde teşkilat mensuplarının halkın her kesiminden insan ile diyalog kurması ve onları dinlemesi olduğunu ifade eden Eser, şöyle konuştu:
     Sandık kurulu üyemizden, delegelerimize, kadın kollarından, gençlik kollarına, mahalle ve köy temsilcilerimizden, ilçe ve il başkanlarımıza, milletvekillerimize ve bakanlarımıza kadar Genel Başkanımız da dahil şimdiye kadar girdiğimiz seçim kampanyalarında adım atmadığımız köy, belde, mahalle kalmadı. Biz gitmediğiniz yer, çalmadığınız kapı sizden değildir anlayışıyla hareket eden bir siyasi partiyiz. Genel Başkanımız da mahalle temsilcimiz de, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz yani tüm teşkilatımız, toplumun her kesimini evinde, iş yerinde ziyaret eden onları dinleyen ve onlarla sağlıklı iletişim kuran bir anlayışa sahiptir. Toplumun her kesimine AK Partiyi ve AK siyaset ve hizmet anlayışını anlattık.
     Eser, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun bir Afyonkarahisar sevdalısı olduğunu belirterek, özellikle tarımsal sulama alanında Afyonkarahisarın Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar fazla yatırım aldığını belirtti.
     Toplantıya AK Parti başkan yardımcılar Ali Karkı, Levent Seleoğlu, Mehmet Kırker, Kadir Tarkan, Ali İhsan Çelik, Cevdet Keçeci, Mehmet Beşkardeş, Mustafa Albay, Kadir Okyar, Susuz eski Belediye Başkanı Cengiz Yıldız, AK Parti Susuz Belde Başkanı Gufran Yıldız, Susuz Gençlik Kolları Başkanı Sefa Eldem ile çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER