AK Parti Çifteler İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Çifteler İlçe Danışma Meclisi -Milletvekili Koca: Eskiden vatandaşımız yola yama yapılmasını talep ederdi, şimdi bizden Konyaya ne zaman hızlı tren ile gideceğini soruyor


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Çifteler İlçe Belediye Düğün Salonunda düzenlenen AK Parti Çifteler İlçe Danışma Meclisi programına katıldı.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Koca, burada yaptığı konuşmada, Eskişehirin bütün ilçelerinde coşkulu kalabalıklar tarafından karşılandıklarını belirtti.
     Vatandaşların geleceğe daha güvenle baktığını ifade eden Koca, şunları bildirdi:
     Bu güven bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Bugüne kadar iktidarlar hep vatandaşı ayağına getirtti. Ama AK Parti milletinin ayağına gidiyor. Onlarla aramızdaki en belirgin fark bu. Onlar, efendi olmanın hesabını yapar biz ise hizmet etmenin hesabını yaparız. Bu nedenle 2002de yatırımlara 59 milyar lira kaynak ayrılırken AK Partiden sonra 289 milyar lira yatırımlara kaynak ayrılmaya başlandı. 2002den önce bankalar yoluyla hortumculara akan kaynaklar, AK Partiden sonra millete hizmet olarak akmaya başladı. Eskiden vatandaşımız yola yama yapılmasını talep ederdi, şimdi bizden Konyaya ne zaman hızlı tren ile gideceğini soruyor. Aramızda ki fark bu. Bizim adımlarımız onların koşmasına bedel. Ama biz onların adımlarına bakmadan Türkiye için, Eskişehir için koşmaya devam ediyoruz.
     Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, İl Genel Meclisi Üyesi Fani Can ve AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Mevlüt Ayten de birer konuşma yaptı.
     Toplatıda, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Civelekler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Canan Dağaşan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Çifteler İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER