Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Sezgin:

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Sezgin: -8 yılda projelerimizi adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, yönetimde ikinci dönemlerini geride bırakmak üzere olduklarını belirterek, 8 yıllık görev süre içinde hedefledikleri projeleri adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Sezgin, yaptığı açıklamada, 11 Şubatta yapılacak seçimde 14 kişiden oluşan borsa meclisine yeniden aday olacağını belirterek, meclisin ise daha sonra başkan ve yönetim kurulunu kendi arasından seçeceğini bildirdi.
     2005 yılında göreve başladıklarında birçok proje belirlediklerini ifade eden Sezgin, şöyle konuştu:
     8 yılda projelerimizi adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projeleri, meclisimiz ve yönetim kurulumuzla uyum içinde çalışarak yaptık. Bunun mutluluğunu hiçbir şeye değişmem. Meclis ve yönetim kurulumuz, her zaman öncelikle Bandırmanın geleceğine sahip çıkmak başta olmak üzere üyelerimiz ve üreticilerimizin çıkarlarını düşünmüştür. Tüm kararlarımız, aramızda tartıştıktan sonra oy birliğiyle alınmıştır.
     Borsada görev yaptığı süre içinde ülkenin tüm önde gelen borsalarını gördüğünü ve izlediğini belirten Sezgin, Ne mutlu bizlere ki, bir zamanlar imrendiğimiz bu borsaları bugün geride bıraktık. Eğer yeniden göreve seçilirsek, hedefimiz, borsamızı dünya ticaret borsaları düzeyine ulaştırmak, hatta onları da geride bırakmaktır dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Sezgin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER